Saapuminen

Toimitila on Kaukajärven Talliosakkeella aivan kangasalantien vieressä, uimarannan kohdalla. Etran risteyksestä nähden takimmainen halli, nosto-ovi numero 35. Viereiset Skanskan nosturit näkyvät pitkälle.

Linja-autolla pääsee viereen pysäkille Kristilla, Pysäkkitunnus 4053, josta kulkee mm. linjat 40(A,B,C), 43(K,P) Pysäkki Maps

Hyllilänkatu 1 B 35
33730 Tampere
Kaukajärvi

Kaikki yleiset maksukortit toimivat, iZettle maksupäätteellä.
Myös lähimaksu sekä Apple pay ja Android pay.

Laskutusta ja maksuliikennettä hallinnoi Omapaja.fi.

 

Ystävällisin terveisin
Jani Lampinen
045 134 0802
autonhoito@tamperedetailing.com

Olen 29-vuotias 4-henkisen perheen isi ja lähdin rakentamaan vanhasta harrastuksesta tulonlähdettä, jotta pystyisin valitsemaan omat työaikani ja optimoimaan ajankäytön perheen kesken. Detailingissa pääsen myös toteuttamaan sellaista taiteellista ja perfektionistista puoltani, jossain, missä näen työn jäljen ja siitä on muillekin hyötyä. Käytän tiloja myös maalailuun ja muihin käsitöihin. Käsillä itse tekeminen on minulle luontevaa ja olenkin työurani tehnyt asennus-, huolto- ja kokoonpanotöissä hydrauliikaan ja pneumatiikan parissa sekä monissa muissa tehtävissä. Toimin myös alalla suunittelijana, ennen kuin muutin Kuopiosta Tampereelle 2018. Pyrin kehittämään erilaisia käsittelykokonaisuuksia erilaisilla tuotesarjoilla, jottei homma kävisi tylsäksi. Jatkossa haluan panostaa aina vain laadukkaampiin tuotteisiin ja parempiin välineisiin sekä asiakaskokemuksen parantamiseen. Haluan myös tuoda omia nykyisiä arvoja alalle, joten jatkossa pyrin valitsemaan ympäristön kannalta järkeviä toimintatapoja ja tuotteita.
https://www.linkedin.com/in/jani-lampinen