Ohjelmointi

Tietoa ohjelmoinnista:

Asennamme optimoidun, eli paremman suorituskyvyn omaavan moottorinohjainyksikön ohjelman autoosi. Jokainen optimointi suoritetaan auton alkuperäistä ohjelmaa muokkaamalla, eli kyseessä on moottorin ohjausyksikön / moottorin optimointi, jolla saadaan aikaan enemmän suorituskykyä ajoneuvoosi.

Optimointia kutsutaan myös auton lastutus, auton ohjelmointi, chiptuning ja lastuttaminen nimikkeillä, eli kyseessä on moottorin ohjausyksikön / moottorin optimointi, jolla saadaan aikaan enemmän suorituskykyä ajoneuvoosi.

Auto on mahdollista palauttaa normaaliksi myöhemmin, jos sille tarvetta tulee.

Automaattivaihteistolla varustetuissa autoissa optimoinnin yhteydessä huomiodaan myös vaihdelaatikko uusille tehoille ja väännöille sopivaksi.

Bensiini käyttöisessä autossa suosittelemme optimoinnin jälkeen käytettäväksi 98 octaanista polttoainetta.

Lastutuksen, eli ohjelmoinnin myötä kulutus pienenee ja vääntöä löytyy reilusti jo alakierroksillakin, kiihtyvyys paranee, ohitustilanteet helpottuvat, sekä ajomukavuus paranee huomattavasti! Niin ja melkein tärkeimpänä, autokuume loppuu!!

Tyytyväisyystakuu:

Jollet ole tyytyväinen optimointiimme, palautamme ajoneuvosi takaisin normaaliksi veloituksetta ja saatte rahanne takaisin.

Tyytyväisyystakuu myönnetään ohjelmalle, ohjelmoinnille ja sen toimivuudelle. Takuu koskee ainostaan sarjavalmisteisia ajoneuvoja. Jos autossasi on jokin vika, joka estää optimoinnin moitteettoman toiminnan, niin se ei kuulu tyytyväisyystakuun piiriin vaan auto on korjattava.

Vastuu / Takuu:

Vastaamme ohjelmoinnin yhteydessä tehtävistä asennustöistä ja komponenteista. Vastuu koskee ainoastaan sellaisia osia ja komponentteja, joihin joudutaan tekemään mekaanisia muutoksia.

Emme ole vastuussa ajoneuvon ohjainlaitteen korvaamisesta mikäli ajoneuvon huoltotöiden, sähköhäiriön tai muun tapahtuman yhteydessä ilmenee ohjainlaitteen vikaantuminen.

Mekaaniset viat eivät kuulu takuun piiriin.

Katsastus:

Ohjelmointi ei vaikuta vuosikatsastuksen päästö- ja OBD-testien läpäisemiseen.

Jos ohjainlaite päivitetään huollossa:

Emme ole vastuussa mahdollisesta valmistajan ohjelmapäivityksestä, joka korvaa aiemmin asentamamme ohjelman.

Veloitamme uudelleenohjelmoinnista tapauskohtaisesti.

Valmistajan / Myyjän takuun raukeaminen:

Tehdastakuun tai muun takuun tai edun alaisessa ajoneuvossa on sen haltijan tai omistajan itse selvitettävä ohjelmoinnin mahdollinen vaikutus ajoneuvon takuuseen ajoneuvon edustajalta tai sen maahantuojalta. Emme ole vastuussa mahdollisesta ohjelmoinnin aiheuttamasta takuuehtojen muutoksesta tai takuun raukeamisesta.

Tilanne:

Asiakas epäilee ajoneuvon toimintahäiriön johtuvan suoritetusta ohjelmoinnista.

Asiakkaan on viipymättä otettava yhteyttä ja tarjottava ensisijaisesti OptimoiAutosi:lle mahdollisuus tarkistaa ajoneuvon toiminta ja siihen liittyvät mahdolliset häiriöt.

Ohjelmaan liittyvät ongelmat korjaamme veloituksetta Vastuu / Takuu pykälän mukaisesti.

Mikäli vika on riippumaton ohjelmoinnista, on OptimoiAutosi jälleenmyyjä oikeutettu veloittamaan vianhausta ja mahdollisesta korjauksesta hinnastonsa mukaisesti. Muissa kuin ohjelmaperusteisissa vioissa OptimoiAutosi jälleenmyyjä on velvoitettu ilmoittamaan asiakkaalle ennen korjauksen aloittamista korjausarvio.

Varoitus:

Olethan varovainen yrityksien kanssa jotka tarjoavat ohjelmointia naurettavan edullisesti. On vaikeata tarjota laadukasta ohjelmointia sellaisiin hintoihin joihin olemme internetissä törmänneet.

Pelkästään ohjelmointilaitteistot ovat arvokkaita, jonka vuoksi jotkut toimijat käyttävät ”kopiotyökaluja”, joilla ei todellakaan ole turvallista eikä suositeltavaa ohjelmoida mitään.

Tarjoamme myös räätälöityjä ohjelmistoja asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Trafin ohjeistus:

Ajoneuvon haltijan/omistajan tulee saada tieto ettei ajoneuvoa saa käyttää tieliikenteessä ennen yksittäishyväksyntää/rekisteröintikatsastusta tai muutoskatsastusta. Suomeen rekisteröity ajoneuvo ja moottorin ohjauksen osalta muutettu vähäpäästöinen tai ahdettu ajoneuvo, jos moottorin ohjainlaitteen muutoksella voi olla vaikutusta moottorin tehoon tai päästöihin, tulee ajoneuvo muutoskatsastaa.

Moottorin ohjainlaitteen muutoksen jälkeen ajoneuvon vaatimustenmukaisuus tulee osoittaa ilmoitetun tutkimuslaitoksen tai hyväksytyn asiantuntijan tekemillä testeillä. Ajoneuvon haltijan/omistajan tulee huolehtia, että ajoneuvolle tehdään yksittäishyväksyntä tai rekisteröintikatsastus ennen ensirekisteröintiä, mikäli ajoneuvoa ei ole ennen moottorin ohjainlaitteen muutosta ensirekisteröity tai käyttöönotettu Suomessa.

Moottorin ohjainlaitteen muutos voi mahdollisesti päättää ajoneuvon valmistajan takuun  ja ajoneuvon huolto voi vaikeutua. Lisäksi moottorin ohjainlaitteen muutoksella aikaansaatu tehon nousu saattaa vaikuttaa liikennevakuutukseen.

Optimoinnin hinta lähes kaikkiin OBD-portin kautta ohjelmoitaviin henkilöautoihin 490€

Raskaskalusto hinnoitellaan erikseen, pyydä tarjous!