Lasientummennus

Autojen lasitummennukset

Aurinkosuojakalvolla parannat autosi suojausta ja saat nostettua ajoneuvon ulkonäköä sekä arvoa helposti ja edullisesti.

Moni autoilija asennuttaa autoonsa auringonsuojakalvot jo pääasiassa ulkonäön takia. Auto jonka lasit ovat tummennetut, yksinkertaisesti näyttää todella hyvältä ja antaa autolle tyylikkään ja sen yksilöllisen ilmeen.

Lasien kalvoitukseen on lisäksi myös monta hyvää syytä koska ne suojaa tehokkaasti mm:

* Kuumuudelta

Tummennuskalvo estää hellepäivinä tehokkaasti auringon lämpösäteilyä sisälle ajoneuvoon ja helpottaa näin huomattavasti esim. matkustajien sekä lemmikkieläimien matkustamista ajoneuvoissa.

* UV-säteilyltä

Ikkunakalvo estää haitallista auringon UV-säteilyä, joka turmelee sisustusta ja altistaa ihosairauksille.

* Yksityisyyttä

Ikkunatummennus antaa erittäin hyvän näkösuojan sisälle ajoneuvoon jolloin arvoesineet esim. monen yrittäjän autossa säilytettävät työkalut säilyy katseilta piilossa ja ehkäisee näin tehokkaasti automurtoja.

* Sirpaleilta

Aurinkosuojakalvo pitää lasin kasassa mahdollisessa onnettomuustilanteessa ja estää vahingoittavien lasinsirpaleiden leviämisen ajoneuvon sisätilaan.

* Häikäisy suojana

Pimeinä vuodenaikoina takana ajavien ajoneuvojen ajovalot häikäisevät sekä valaistujen tieosuuksien välkehtivä valo häiritsee itse kuljettajaa sekä perheen pienempiä ja muita matkustajia. Asentamalla vain laadukkaat tummennuskalvot auton takaikkunoihin mm. nämä häiritsevät valo ilmiöt katoavat ja voitte keskittyä turvalliseen ajamiseen ja matkustamiseen rauhassa.

Kaikki ikkunatummennukset tehdään huippulaadukkaita LLumar ATC-tummennuskalvoja käyttäen joilla lopputulos on kestävä, tyylikäs ja turvallinen.

HINNASTO:

/auto (Sedan/Farmari/Maasturi)

-5-Lasia: 200€ (takalasi+takasivulasit+oven aukeavat lasit)

-3-Lasia: 160€ (takalasi+takaovien aukeavat lasit)

+mikäli takaovien lasit on jaettu 2-eri osaan tai takaosassa on lisäksi ns. pienet sivuikkunat +20€

Coupet:

3-Lasia (jyrkkä takalasi) 170€

Pakettiautot: 

-2/3lasia 120€-140€ (takaoven lasi/t+takaosan sivulasi/t)

Pikkubussit:

Kysy tarjous!

Lisätyöt:

-Vanhojen tummennuskalvojen irroitus+lasien puhdistus 30€/h

-Sisäpuhdistus 30€/h (veloitetaan mikäli ajoneuvo niin likainen sisältä että tarvitsee erikseen  kunnon puhdistuksen ennen kalvoitusta esim. runsas pöly, eläimien karvat ja jne.)

Yksittäiset lasit:

-Takaikkuna (farmarit+pakettiautot) 70€

-Takaikkuna (sedan) 80€

-Takaikkuna (coupe) 110€

-Muut lasit kysy tarjous!

Hintoihin sisältyy sijaisauto työnajaksi!