Vegan wash & protection

Tilapäisesti loppu

Tässä käsittelyssä luotetaan brittiläiseen Astonish-brändiin. Koko tuotanto tällä yhtiöllä on Cruelty Free International ja The Vegan Society hyväksymiä ja lisäksi Vegetarian Society Approved merkinnän omaavia, joten vaikuttaa hyvältä. En harmikseni ole löytänyt toista tuotesarjaa autonhoitoon näillä specseillä.

Tuotteiden takana on yli 40-vuotias perheyritys, joka on aloittanut taipaleensa myymällä uuninpuhdistusaineita ovelta ovelle.  Lue lisää klikkaamalla tästä.

Käsittelyyn on varattu täysi sarja Astonish tuotteita, joita autonhoitoon firmalta löytyy kymmenen kappaletta.

Käsittelyn kulkua

Erittäin likaisen ajoneuvon käsittely kannattaa aloittaa Tar & Insect Remover:in levityksellä. Lian määrästä riippuen kyljet, keula, peilit ja kontti kannattanee suihkutella. Tuulilasin yltä kattopellin otsa kannattaa muistaa myös, jos muoto ottaa itseensä esimerkiksi ötököitä yms. Talvella kannattanee suojaamattoman pinnan puhdistus aloittaa tällä aineella, niin saa tiukan lian irti kerralla.

Wheel Cleaner vannepuhdistusaine kannattanee laittaa vaikuttamaan myös heti alkuun, jos vanteet ei ole törkeän kuraiset. Kuraiset lähtisin ensin huuhtelemaan ja levittäisin aineen sitten vaikuttamaan tiukempaan törkyyn.

Tähän väliin koko biilin huuhtelu.

Vanteet tarvitsee yleensä vielä pestä pehmelläharjalla wheel cleaner:n kanssa.

Huuhtelun jälkeen Wash & Wax pesuastiaan seoksena ja pesukintaalla hellästi hipelöiden auton pinta ja ovien välit puhtaaksi.

Huuhtelut ja lopuksi auton kuivaus kuivausliinalla. Koska Wash & Wax on vahapesuaine kuivaa pinta hyvin liinalla vesihelmien hylkiessä pintaa. Kuivausvaiheen viimeistelyyn suihkutetaan vielä Spray ’N’ Shine -ainetta antamaan hieman extra suojaa ja kiiltoa. Tämä levitetään sumuttamalla ja puffataan mikrokuituliinalla. Hyvä käyttää myös viimeisten vesitippojen poistoon ovien välistä.

Loput aineet omiin kohteisiinsa sopivassa vaiheessa, käsittelystä riippuen.

 

Black Shine: Renkaat ja muovit.

Anti Fog Glass: Lasien viimeistelyyn.

Carpet & Upholstery Cleaner: Sisustan tekstiilien pesu.

Engine Degreaser: Moottori

Leather Cleaner: Nahkasisustat.

Vinyl Trim & Dashboard Cleaner: Kojelautaan, ovien sisäpinnat yms.

 

30€

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *